Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Enorm veel dank- en steunbetuigingen voor Ronde van Drenthe

Dit hadden we niet verwacht. Via social media en telefonisch krijgen we uit binnen- en buitenland enorm veel dank- en steunbetuigingen binnen over hoe we in al die jaren tot één van de belangrijkste Nederlandse wielerrondes zijn geworden met internationale allure. Veel brokken in de keel krijgen we van al die hartverwarmende berichtjes. De telefoon is ondertussen roodgloeiend geworden. Terecht kunnen we trots zijn op wat we  bereikt hebben en betekent hebben voor een groot publiek. Het doet heel veel met ons....

De Ronde van Drenthe heeft altijd een goede naam gehad in binnen- en buitenland. Vele vriendschappen gesloten en de Ronde van Drenthe zit in vele harten. We gaan door met wat nog kan in Drenthe - Nederland.

Hieronder een kleine greep van de berichten:

"Zonde dat dit gebeurd heel veel respect voor de organisatie en alle vrijwillegers die.vele jaren deze mooie wedstrijd mogelijk hebben gemaakt.”

"Dit is toch zo triest. Alles verdwijnt hier uit Hoogeveen niks kan en mag meer, overal wordt de geldkraan voor dicht gedraaid, de ziekenhuizen, de tamboer, de ronde van Drenthe een begrip, zo veel meer zo zo jamner het veegt Drenthe van de kaart. Is dat dan wat men wil?”

"Regels, regels, regels. Want stel dat, en wat als. Eeuwig zonde”

"Een zwarte dag voor de Nederlandse wielersport”

"Betreurenswaardig, wielermonumenten die verdwijnen!. Respect voor alle betrokkene bij de organisatie, en dank voor jullie inzet voor de wielersport.”

"Femmy en Huub en alle anderen waar wij contact mee hebben gehad, BEDANKT, voor al die jaren dat wij als Orkest "Toet en Bloaslust" aanwezig mochten zijn bij vele Rondes van Drenthe in welke vorm dan ook. In het bijzonder bedanken wij Femmy en Huub voor hun fijne contacten. Veel sterkte gewenst. “

"Ontzettend triest dat door alle regelgeving met goed fatsoen geen koers meer kan worden georganiseerd. “

"Erg jammer voor de wielerwereld…”

“Onvoorstelbaar”

“Doodzonde”

“Verdrietig vooral voor de renners. Knwu en overheid maken er een puinhoop van”

"Dank voor de jaren dat ik samen met Femmy de bussen door Drenthe mocht begeleiden"

"Jammer dat de ronde voorbij is, maar gelukkig blijven jullie je inzetten voor jullie mooie provincie en het goede werk wat gaande is in de Drentse ziekenhuizen en het UMCG. Dit neemt niet weg dat de KNWU, maar ook de UCI mooie wedstrijden minder op de kalander heeft. Ik denk dat dit een impact heeft op de huidige generatie renners, maar ook zeker de jonge generatie die opnieuw wedstrijden ziet wegvallen. Ik hoop een welbewuste keuze van de Staat der Nederlanden om zowel minder financiële middelen als minder (politie) capaciteit te geven. Graag wil ik jullie van harte danken voor de altijd fijne samenwerking die we hebben gehad, de uitstekende gastvrijheid en vooral de mooie succes momenten die we hebben beleefd waarbij het onmogelijke toch mogelijk werd gemaakt! "

Voor de vele reacties die nu al binnen zijn heel veel dank. Fijn dat we met velen in binnen- en buitenland zo'n fijne contacten hebben en houden